O frisbee Dědy Mráze

08.03.2011 07:26

První březnovou sobotu jsme vyrazili s Argoušem do Hradištka u Sadské na první dogfrsibee závody této sezóny. Přihlásili jsme se na Time Trial i na SuperMinidistance a jako bonus jsme se ještě zúčastnili hry Pitch and Go (aportování dvou různých hraček).

Začalo se prvním kolem SuperMinidistance, ve kterém jsem si vyházeli a vychytali 13,5 bodu a vyrovnali jsme tak náš rekord z říjnového Bye Bye Summer. Ve druhém kole jsme vybojovlai stejný počet bodů a nakonec nám to vyneslo krásné 11. místo v této disciplíně, o které jsme se podělili s Alenou Hricovou a její boxerkou Sally.

O něco hůře se nám vedlo v Time Trialu, kde jsem sice prvními dvěma pokusy překonala hranici 20 yardů, ale Argo ani jeden hod nechytil. Chytil až třetí hod, ale ten byl bohužel zase krátký. Úspěšní jsme byli ve čtvrtém a pátém hodu a s časem 68 sec jsme skončili na 28. místě.

Největší úspěch jsme paradoxně zaznamenali ve hře, ve které jsem čekala největší fiasko. Hra s názvem Pitch and Go nám nakonec vynesla úžasné 4. místo. Smyslem této hry bylo aportování dvou hraček nastřídačku. Argo aportoval dva tenisáky a šlo mu to skvěle.

Nutno také podotknout, že celý den nám dělala příjemnou společnost kamarádka Klárka Valentová se svým panem Jimem a fenkou Chelzuš. Pan Jim vybojobval v SuperMinidistance 4 + 6 bodů a vyneslo muto 33. místo. V Time Trialu se panu Jimovi dařilo o něco lépe než Argovi a s časem 60,4 sec vybojoval 25. místo. Mega úspěch ovšem zaznamenali pan Jim s Klárkou ve hře, kde skončili na 2. místě.

Výsledky SuperMinidistance:

1. místo       Pepa Honner a Amálka (kříženec)       celkem 37 bodů

2. místo       Lucka Plevová a Rayo (BOC)              celkem 36,5 bodu

3. místo       Lucka Plevová a Garp (BOC)              cekem 35 bodů

Výsledky Time Trial:

1. místo       Jana Malinská a Čelza (BOC)                časy:    17,2 sec

2. místo       Klára Stoklasová a Holy (BOC)              časy:    17,7 sec

3. místo       Dominka Hoffmannová a Abbe (BOG)     časy:    17,7 sec

Výsledky Pitch and Go:

1. místo       Filip Šimera a Viktorka (BOM)                18 bodů

2. místo       Klára Valentová a pan Jim (BOC)           14,5 bodu

3. místo       Lenka Strnadová a Cassy (BOC)             14 bodů

Kompletní výsledky najdete na stránkách ZKO Nmyburk v sekci Akce - Proběhlé akce.

Gratulujeme všem, kteří se umístili. Děkujeme Kláře a jejím borderkám za super společnost. Děkujeme organizátorům za super závody a už se moc těšíme na 4. ročník O frisbee Dědy Mráze.

—————

Zpět