O pohár Pandy - neoficiální závody 25.9.2010

26.09.2010 10:08

V sobotu 25.9.2010 jsme se vydali na neoficíální agility závody do Prahy. Součástí těchto závodů byl i oficiální závod pro XS kategorii.

Brunovi se nevedlo špatně. Jako vždy nechyboval, ale bohužel i v kategorii Z-XS byly udělovány trestné body za překročení standartního času, takže... :o( Přesto předvedl naprosto báječný výkon, jelikož mu závod stížil fakt, že se mu na startu před ním vyčůrala háravá fenka.

Zato Miko ve své kategorii pokorčilých nezaváhal a odnesl si první místo z jumpingu i z agility; celkově mu to samozřejmě vyneslo první místo.

Pandích závodů se zúčastnili ještě dva naši spolužáci ze Psoly - Michal se šeltií Connym, kteří v kategorii začátečnícic M vybojovali první místo v jumpingu i v agility a celkově se také umístili na prvním místě. Dalším účastníkem naší výpravy byla Květa s jezevčíkem Františkem, kterým se tento závod také velice vydařil. V jumpingu vybojovali 3. místo a v agility místo druhé. Celkově si odnesli pohárek za krásné třetí místo. Byl to jejich první závod v seriálu závodů o Minimaxipsa a tento úvod se jim perfektně vydařil.

Věřím, že jsme si všichni 4 závody skvěle užili a těším na nějakou další společnou výpravu. Velice děkuji za rady pánům trenérům - Michalovi a Martinovi.

Všem třem medailistům gratuluji.

Fotky zde brunova-smecka.rajce.idnes.cz/O_pohar_Pandy_-_Praha_25.9.2010/

—————

Zpět